Flexodrukkerij

Drukkerij voor flexibele verpakkingen

Verpakkingsindustrie Veenendaal is dé producent van flexibele verpakkingen. We bedrukken folie en papier in onze eigen ultramoderne flexodrukkerij. We beschikken over drie Comexi drukmachines, twee lamineermachines en meerdere snijmachines en perforeermachines. In 2012 zijn wij, als eerste breedbaandrukkerij in Nederland, door ESKO Artwork gecertificeerd als HD-flexodrukkerij.

We produceren bedrukte flexibele verpakkingen voor de levensmiddelenindustrie en voor diverse non-food sectoren. Zowel zeer grote als kleine oplages bedrukken is mogelijk. Drukorders zijn bij ons al mogelijk bij oplages vanaf 1.000 meter. Wilt u meer informatie over het bedrukken van folie of papier? Neem dan zeker contact met ons op!

Lees hieronder meer over onze druktechnieken en de productieprocessen.

Flexodrukkerij

Druktechnieken

Wij bedrukken flexibele verpakkingsfolies en papier middels de flexodruk druktechniek. Hierin maken we onderscheid in twee verschillende druktechnieken: Smart digital Flexo ® en Traditioneel Flexo. Smart Digital Flexo ® is een door VIV ontwikkelde druktechniek, speciaal gericht op short-runs. Het biedt alle voordelen van digitaal drukken, met de kwaliteit en kleurconsistentie van PANTONE kleuren. Traditioneel Flexo is flexodruk in de traditionele zin, met PMS kleuren. Dit is geschikt het drukken van flexibele verpakkingen in middelgrote en grote oplages.

Klik op één van de onderstaande blokken om meer te weten te komen over onze druktechnieken.

Productieprocessen

Als één van de weinige drukkerijen in Nederland, verzorgen wij het gehele drukproces van A tot Z in eigen huis. Van lithografie tot het bedrukken, lamineren, rollen / vellen snijden en punchen: iedere stap kan, indien gewenst, in onze eigen fabriek gedaan worden. Deze uiterst efficiënte werkwijze zorgt voor korte doorlooptijden, een hoge mate van flexibiliteit en daardoor ook snelle levertijden.

Onderstaand ziet u onze productieprocessen. Klik op één van de blokken om meer te weten te komen over de mogelijkheden.