Flexible in

 

Packaging

 

Verpakkingsindustrie Veenendaal (VIV) is een producent van en specialist in flexibele verpakkingen voor food en non-foodsectoren. U kunt bij ons terecht voor bedrukte en onbedrukte flexibele verpakkingen, en zowel grote als kleine oplages zijn mogelijk.

Bekijk wat we doen

Producent van (on)bedrukte flexibele verpakkingen

Verpakkingsindustrie Veenendaal is dé producent van en specialist in bedrukte en onbedrukte flexibele verpakkingsmaterialen. We zijn in 1953 opgericht, en in de jaren uitgegroeid tot een toonaangevende drukkerij voor flexibele (food) verpakkingen. Naast het leveren van prachtig drukwerk, kunnen we u dan ook perfect adviseren over materiaalkeuze om bijvoorbeeld een optimale houdbaarheid en machinale verwerking voor uw foodverpakkingen te creëren.

Onze afnemers zijn met name actief in sectoren binnen de levensmiddelenindustrie. Denk hierbij aan vlees(waren), vis, koek, snoep en ijs tot en met groente en fruit. Naast de levensmiddelenindustrie, leveren we ook bedrukte folie en (inpak)papier voor diverse non-foodsectoren zoals rozenkwekers en winkels. Vanzelfsprekend zijn wij BRC-IoP gecertificeerd (met de hoogst haalbare rating).

Wij zijn een flexodrukkerij en kunnen het gehele drukproces in eigen huis verzorgen. Van lithografie en het vervaardigen van drukplaten of -sleeves tot en met het bedrukken en (eventueel) lamineren. Vervolgens snijden we de moederrollen in onze moderne snijderij tot perfecte, kaarsrecht gewikkelde en gebruiksklare rollen voor op een verpakkingsmachine. Desgewenst kan de folie ook voorzien worden van perforatie.

Doordat we het gehele drukproces in eigen huis verzorgen, zijn we erg flexibel. Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal kunt u daarom uitgaan van top kwaliteit, korte doorlooptijden en goede prijzen.

VIV: Flexible in Packaging

 • Producent van en specialist in flexibele verpakkingen
 • Bedrukte en onbedrukte verpakkingen
 • Gehele drukproces van A tot Z in eigen huis
 • Smart Digital Flexo: druktechniek voor kleine oplages
 • BRC gecertificeerd met hoogsthaalbare rating
 • Oplages vanaf 1000 meter
 • Korte doorlooptijden
 • Online richtprijs berekenen via de Pricetool

Marktsegmenten die we bedienen

Wij kunnen een breed scala aan zowel bedrukte als onbedrukte flexibele verpakkingsmaterialen produceren. Daarom werken we ook voor zeer uiteenlopende afnemersgroepen. U kunt hierbij onder andere denken aan food verpakkingen voor AGF, kaas, vlees(waren), vis, snoep en suikerwaren, chocolade, kant-en-klaarmaaltijden, chips en nootjes, sauzen en soepen en nog veel meer. Daarnaast bedrukken we ook inpakpapier en folie voor non-food sectoren zoals bijvoorbeeld rozenkwekers, bloemisten of winkels.

Onderstaand een overzicht van alle marktsegmenten die we bedienen. Bent u benieuwd of we ook voor u schitterende food verpakkingen kunnen bedrukken? Neem dan contact met ons op!

Onze productieprocessen

Wij verzorgen, als één van de weinige drukkerijen in Nederland, het gehele drukproces van A tot Z in eigen huis. Van drukvoorbereiding tot bedrukken, lamineren en rollen/vellen snijden. Doordat we alles in eigen huis verzorgen, werken we uiterst efficiënt. Deze werkwijze zorgt voor korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en goede prijzen.

Onderstaand een overzicht van de productieprocessen binnen VIV.

Folie- en verpakkingssoorten

Of u nou levensmiddelenproducent bent of een rozenkwekerij heeft, uw product moet goed verpakt worden. De primaire taak van de verpakking is het beschermen van het product. Maar er moet ook rekening gehouden worden met onder andere de houdbaarheid. Ieder product vereist andere eigenschappen qua folie en/of verpakking.

Klik op onderstaande blokken om meer te weten te komen over de foliesoorten die we leveren en bedrukken of over de verpakkingssoorten die we kunnen realiseren.

Smart Digital Flexo ®

Smart Digital Flexo ® van VIV is dé revolutionaire druktechniek voor flexibele (food)verpakkingen! Vanuit de markt komt steeds meer vraag naar kleine en middelgrote oplages. Deze gedigitaliseerde druktechniek speelt daar op in, door Short Runs betaalbaar te maken.

De voordelen: 

 • Ideaal voor flexibele (food)verpakkingen
 • Kleine oplages vanaf 1000 meter al mogelijk
 • Milieuverantwoord drukken
 • Meerdere referenties naast elkaar drukken
Meer over Smart Digital Flexo