Kwaliteitsmanagement

Voedselveiligheid staat onlosmakelijk verbonden met het verpakkingsmateriaal dat gebruikt wordt bij het verpakken van voedsel. Als levensmiddelenproducent wilt u erop kunnen rekenen dat het verpakkingsmateriaal dat u gebruikt, met de grootste zorg is geproduceerd en dat het voldoet aan de eisen die gelden op het gebied van voedselveiligheid.

Om aan deze wensen en eisen te voldoen, zijn wij al sinds 2008 BRC-gecertificeerd. Daarmee voldoen wij aan de ‘Global Standards for Packaging and Packaging Materials’ normen. Deze normen zijn tot stand gekomen door middel van een samenwerking tussen British Retail Consortium (BRC) en het Institute of Packaging (IoP). Dit garandeert een productieproces waarbij kwaliteit en hygiëne het uitgangspunt vormt.

Wij nemen geen enkel risico als het aankomt op de kwaliteit en de voedselveiligheid van uw flexibele verpakkingen. Daarom streven wij continue naar verbeteringen en zorgen wij ervoor dat ons productieproces en onze flexibele verpakkingen altijd voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan voedselveilige verpakkingen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw food verpakkingen geproduceerd worden in een voedselveilige omgeving.

Op de downloads pagina kunt u ons meest recente certificaat downloaden.