Chat with us, powered by LiveChat

VFFS

VFSS verpakking

VFSS is een verpakkingssysteem waarbij producent verticaal worden verpakt. De term staat voor Vertical Form Fill Seal. Wij leveren diverse (bedrukte en onbedrukte) verpakkingsfolies voor op VFFS machines. Altijd een optimale machinale verwerkbaarheid en de ideale folie voor het te verpakken product en gewicht.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot bedrukte en onbedrukte folie voor VFFS verpakkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Reprografie

De reprografie voor uw bedrukking wordt verzorgd door onze speciale Flexo Prepress afdeling. Zodra wij van u of uw ontwerpbureau het definitieve artwork ontvangen voor uw verpakking, gaat onze prepress afdeling er direct mee aan de slag. De data wordt dusdanig bewerkt dat het kan worden overgezet op de beelddragers (polymeerplaten en/of sleeves) die wij gebruiken voor onze Comexi flexodrukmachines.

Tevens verzorgen wij voor u het beheer van de data. Denk hierbij aan opslag van de meest recente versie van het artwork, folie samples, drukproeven en standtekeningen. Dit wordt zowel digitaal gedaan (via ons webcenter) als via ons archief op locatie. Op deze wijze heeft u, indien gewenst, altijd de beschikking over al uw drukwerkgegevens.

Webcenter
Ons handige webcenter is de spin in het web bij drukordertrajecten. Het zorgt voor een digitale verbinding tussen alle belanghebbenden. Het is een online omgeving waarvan wij gebruik maken voor het distribueren en laten goedkeuren van digitale drukproeven. Alle betrokkenen bij een drukwerktraject hebben toegang tot het project in het webcenter. Dit zorgt voor snelle en duidelijke communicatie. Als klant heeft u te allen tijde inzage in uw (eerdere en lopende) projecten. Hier kunt u dus altijd uw door ons gerealiseerde bedrukking opvragen en downloaden.

Productie polymeerplaten en sleeves

De drukvoorbereiding is vbij VIV optimaal vormgegeven. Doordat wij beschikken over onder meer een polymeerplaat- en sleeve laser (uitgerust met HD-flexotechnologie), een automatische polymeerplaat snijmachine en een automatische plaatplakmachine, kunnen we de benodigde polymeerplaten en/of sleeves razendsnel produceren, snijden en monteren. Het gehele drukvoorbereidingstraject gebeurt bij VIV in eigen huis.

Van lithografie tot en met het produceren van polymeerplaten en/of sleeves. De hoge mate van automatisering stelt ons in staat om snel te schakelen en om de doorlooptijden zo kort mogelijk te houden. Deze efficiënte werkwijze zorgt voor korte levertijden en een garantie op de hoogste kwaliteit omdat wij iedere stap van het proces in eigen hand hebben. Hierdoor kunnen we constant monitoren en, indien noodzakelijk, tijdig bijsturen.