Chat with us, powered by LiveChat

Punchfolie

Folie perforeren

Binnen ons moderne machinepark, hebben we ook de mogelijkheid om de folie van perforatie te voorzien. Folie met perforatie wordt vaak ingezet in de AGF sector. We beschikken over twee punchmachines en één hot needle perforatiemachine. De punchmachines worden vaak ingezet voor bedrukte en onbedrukte folie voor de AGF sector en voor rozenkwekers. We perforeren folie in 4 en 8 mm. Met de hot needle perforatiemachine kunnen we folie perforeren voor bijvoorbeeld broodzakken en dergelijke.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden met betrekking tot bedrukte en onbedrukte geperforeerde folie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Punchfolie

Benieuwd?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Folie perforeren in 4 en 8 mm

We beschikken over twee perforeermachines. Hiermee kunnen we folie voorzien van macro perforatie. Punchfolie kan gaten krijgen van 4 en 8 mm. Dit wordt vaak ingezet voor de AGF sector en voor rozenkwekers.

Hot needle perforatie

Ook beschikken wij over een hot needle perforatiemachine. Hiermee kunnen we folie voorzien van microperforatie. Folie met microperforatie wordt vaak ingezet in broodzakken en dergelijke.