Chat with us, powered by LiveChat

Laminaten

Laminaten

Folie laminaten

Om een optimale verpakking te creëren die voldoet aan de eigenschappen die uw product vereist, kunnen wij door middel van lamineren verschillende folies combineren tot één folie. Dit wil zeggen: het tegen elkaar aan lijmen van twee of meer soorten folie. Hierbij ontstaat een meerlaagse structuur, met eigenschappen die in een enkellaagse folie niet aanwezig zijn.

Bij het maken van een keuze voor een bepaald type folie, is het van belang om goed te weten welke eisen er precies worden gesteld aan de verpakking. En ook wat de kwetsbaarheid van het te verpakken product is. Ieder type folie heeft bepaalde eigenschappen waardoor het in meerdere of mindere mate geschikt is voor de verschillende verpakkingstoepassingen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van lamineren? Neem dan contact met ons op! We adviseren u graag.

Folie lamineren

Benieuwd?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Beschikbare uitvoeringen / eigenschappen

Laminaten zijn mogelijk in verschillende soorten en foliecombinaties. Het is erg afhankelijk van de wensen en eisen waaraan de verpakking moet voldoen. Dit verschilt per soort levensmiddelen. Ieder product vereist andere eigenschappen. Wilt u meer weten? Neem dan zeker contact met ons op!