Verpakkingssoorten

Specialist in flexibele verpakking

Wij bij VIV creëren schitterende bedrukte en onbedrukte verpakkingen. Een schitterende verpakking om het product zo lang mogelijk vers te houden. De verpakking bestaat uit de juiste foliesoort(en) of -combinaties en heeft een prachtige bedrukking die de doelgroep aanspreekt. Dat is waar we bij VIV naar streven, en u mee willen helpen.

Wij bedrukken, lamineren en snijden folie en papier waar flexibele verpakkingen van gemaakt worden. Veel voorkomende verpakkingssoorten zijn doypacks, quadro seals, flowpacks en sachets. Maar ook kunnen u helpen met bedrukte en onbedrukte topseal folie en bedrukt inpakpapier. Bent u benieuwd of we ook voor u een schitterende verpakking kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op!

Lees hieronder meer over de verschillende verpakkingssoorten.

Verpakkingssoort

De verpakkingssoorten

Wij leveren schitterende bedrukte flexibele verpakkingsfolies en papier. Deze bedrukken wij in onze eigen flexodrukkerij. Naast bedrukte verpakkingen, leveren we ook onbedrukte verpakkingen. De mogelijkheiden zijn eindeloos. Van doypacks tot sachets en van onbedrukte geperforeerde folie tot schitterende flowpacks: alles is mogelijk.

Klik op onderstaande verpakkingssoorten voor meer informatie.