Chat with us, powered by LiveChat

Topseal Folie

Topseal Folie

Topseal folie

Topseal folie (ook wel bekend als sluitfolie of lidding film) wordt gebruikt voor het afsealen van onderfolie of voor het afsluiten van schalen. Van groente, fruit en vleeswaren tot gevogelte, deegwaren en schaaldieren: voor al deze levensmiddelen kan topseal folie gebruikt worden.

Wij leveren de topsealfolie in vrijwel iedere gewenste rolbreedte, foliedikte etc. Onze sluitfolie heeft een hoge transparantie en garandeert een uitstekende machinale verwerkbaarheid door de goede seal eigenschappen. We kunnen de folie zowel onbedrukt als bedrukt leveren. Het bedrukken gebeurt in onze flexodrukkerij. Doordat we alle stappen van het productieproces in eigen hand hebben, kunnen we de topseal folie erg snel leveren en is goede kwaliteit gegarandeerd.

Bent u op zoek naar topseal folie? Of wilt u graag meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Topseal folie

Benieuwd?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Topsealen

Een bekende vorm van verpakken is topsealen. Topseal folie wordt gebruikt bij met name het verpakken van verse voedingsmiddelen. Denk aan vleeeswaren, kaas, fruit en kant-en-klaar maaltijden. De folie wordt aangebracht op een kunststof bakje waar de voedingswaren al in zitten. Door de topsealfolie te sealen, wordt de verpakking gesloten.

Qua voedselveiligheid gelden strenge eisen met betrekking tot topseal folie. Deze folie komt namelijk in direct contact met voedsel. Hierdoor zijn barrière eigenschappen erg belangrijk. Per voedingsmiddel zijn andere eigenschappen benodigd. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bedrukt en onbedrukt

We leveren topseal folie zowel bedrukt of onbedrukt. Het bedrukken gebeurt in onze eigen flexodrukkerij. Er is de keuze uit traditioneel flexo en Smart Digital Flexo ®. Smart Digital Flexo is speciaal gericht op short run drukopdrachten. Bij relatief lage aantallen is dit dus al mogelijk. Naast het bedrukken, kunnen we de folie in eigen huis ook van perforatie voorzien. Ideaal voor bijvoorbeeld topseal folie voor bakjes tomaten.